Dit is…

Carola Hageman, ervaren interimmanager, programmadirecteur en coach

Vanaf zomer 2019 ben ik gestart met mijn interimpraktijk en vrij snel begonnen als programmamanager van de Leiden-Delft-Erasmus Universities en daarnaast als adviseur CvB van Codarts Rotterdam (portefeuilles huisvesting en diversiteit). Ik heb een stevige ervaring als (interim) manager, bestuurder, programmamanager en beschik over een rijk netwerk in het hoger onderwijs en onderzoek. Ik ben beschikbaar als interim directeur, programmamanager, instituutsmanager, bestuurder of bied tijdelijke extra hulp bij reorganisaties, accreditaties of verandertrajecten. 

Over Carola Hageman

Interim

Interim , management, toezicht
Snel een ervaren vervanger nodig?
Is er iemand langdurig ziek geworden? Gaat uw collega met verlof of neemt een sabbatical? Heeft u behoefte aan extra ondersteuning bij een innovatietraject, een nieuwe samenwerking? Ik heb veel ervaring met grote innovatie- of verandertrajecten, reorganisaties vanwege krimp, samenwerkingsverbanden, zowel als programmamanager, directeur of bestuurder.

Als zeer ervaren programmamanager en secretaris in zowel de publieke als de private sector adviseer ik graag bij veranderingstrajecten, accreditaties, instellingsplannen en schrijf graag beleidsnotities, Kritische Reflecties, Instellingsplan, etc.

Ik ben een generalist en weet de weg in de juridische wereld, heb kennis van de WHW, arbeidsrecht, financiering hoger onderwijs en Haagse wetgevingstrajecten.

Loopbaan Coaching

Mijn jarenlange ervaring als leidinggevende en coachend manager zet ik graag in bij individuele trajecten. Ben je op zoek naar een goed luisterende gesprekspartner, ondersteuning bij carrière switch, oplossen van conflicten, persoonlijke groei, dan ontvang ik je graag bij mij op kantoor. Ook binnen LIVVIT mogelijk.